Celebrity come dine with me...
2009.06.14. 11:57, Sophie

Eltel
Hzikszts indiai fszerrel sttte Camembert
Hozzvalk: -4doboz camamber sajt
-4-5fokhagyma
-2evkanl fehrbor
-Egy kevs kaukkf
-friss kenyr s zldsgek
1.)A stt elmelegtjk 200C-ra. A sajtokat kiveszk a dobozbl majd, a sajtok kzepbe egy leskssel lyukat ksztnk s beletesszk ket egy tepsibe.
2.)A kakukkfvet s a fokhagymkat nagyon aprra sszevgjuk s a sajtba vjt lyukba tesszk ket. A sajtokat meglocsoljuk egy kevs fehrborral s mindegyik sajtra tesznk egy kakukkf gat. 10percig stjk, de vigyzzunk hogy ne sssk tl csak addig amg megolvad.
3.)Majd kivesszk a stbl a sajtot tnyrra tesszk s kenyr szeleteket/kockkat s zldsgeket tesznk mell hogy mrtogathassunk.
Ftel
Homr s szarvasgomba rizott szarvasgombkkal s kavirral
Hozzvalk:
:* Egy friss homr (durvn 1,3 kg)
* Egy kis veg szarvasgomba konzerv
* 2-3 friss szarvas gomba (fehr)
* 2 cssze rizs
* 1 evkanl szarvasgomba olaj
* 1 hmozott vrshagyma
* 2 fej fokhagyma
* 1 - 2 evkanl olva olajl
* 25g vaj
* 1 cssze fehrbor
* 1 - 2 cssze halalapl (lehet ilyet kapni???)
* 1 - 2 cssze csirkealapl (a maggitl :PP)
* 1 Marok friss korianderlevl, durvra aprtva
* S s frissen rlt bors
1.)A homrokat megljk, forrsban lv vzbe tesszk kb. 10percre mg a homr pnclja lnkpiros nem lesz majd miutn ksz hidegvzbe tesszk.
2.)Ahomr pncljt eltvoltjuk s a hst hasznljuk fel. Miutn sszeaprtottuk a hst betesszk a htbe.
3.)Az igazi szarvasgombkat sszevgjuk nagyobb darabokra s utnna sszekeverjk a konzervel s olvaolajat adunk hozz. A hagymkat (vrs s fokhagymt) finomra aprtjuk s ezt is hozz keverjk. Majd kifzzk a rizst ezt is hozzadjuk, meglocsoljuk a fehrborral s tlaljuk.
Desszert
Hozzvalk :
* 600ml tejszn
* 2 tojssrga
* 2 evkanl narancslikr (plusz mg egy pici)
* A 200 g tcsokold
* A 200 g tejcsokold
* A 200 g fehr csokold
* 1 nagy narancs
* 1 evkanl vaj
* 8 amaretti keks
* cukor
1.) A tejszn felt elkezdjk felemelegteni majd beletesszk. majd beletesszk a tejcsokoldt s felolvasztjuk benne.
2.)Meghmozzuk a narancsokat. A fl narancsbl kinyomjuk a levt s a csokis krmhez keverjk. 30percre lehtjk.
3.)A tojssrgjt kln vlasztjuk a fehrjktl s hozzadjuk a narancslikrt a srgjhoz. Majd ezt hozzadjuk a csokis - narancsleves krmhez finoman csurgatjuk bele.Megolvasztjuk a vajat a mikrba s a ngy csszbe ntjk (kikenjk vele). Majd ezeket is a httbe tesszk.
4.)Amg hlnek a dolgok a httbe addg a maradk tejsznt elkezdjk felemelegteni. Ebbe beleolvasztjuk a fehr csokit htsk ki, de csak annyira hogy langyos legyen.
5.)S ezzel a fehrcsokis krmmel thzzuk a dolgokat a httszekrnyben. s mg 2rn t pihentetjk a httben
6.)Cukrot karamellizlunk a narancslikrrel s narancshjjal.
7.)A csokiskrmeket kivesszk a httbl, majd beletesszk ket a csszkbe s megdzstjk ket a narancs hjjal s az amearetti kekszekkel.
itt LETLTHETITEK